PARTNERSKÝ HOROSKOP -VODNÁR

15.07.2010 13:06

 Baran

Surfujete spolu po internete a hľadáte lacné letenky ale organizujete spanilé jazdy po baroch a kluboch. Budete spolu šťastní aj o dvadsať rokov.

Býk

Štve vás, že sa k vám občas správa ako otec k pubertálnej dcére. V posteli ale vie robiť také divy, že sním najskôr nejaký čas vydržíte divoko experimentovať.

Blíženci

Dokážete sa zo dňa na deň rozhodnúť, že zbalíte kufre a odídete na druhý koniec Čiech alebo Európy. Láka vás všetko, čo ešte nepoznáte.

Rak

Ste rozdielni ako oheň a voda. Až spolu zamierite do postele, overíte si, že protiklady sa priťahujú. Len pozor na Raka, ktorý je od prírody žiarlivec žiarlivý.

Lev

Radi flámujete a viete sa popasovať s problémami. Zatiaľčo vy sa ale rada smejete na svoj i cudzí účet, Lev berie sám seba smrteľne vážne. Naučte ho byť v pohode.

Panna

Akonáhle spolu vleziete do postele, nechce sa vám z nej vstávať. Pokiaľ sa práve nemilujete, masírujete si všetky časti tela alebo vediete nekonečné debaty.

Váhy

Na prvej schôdzke vám predloží veľkolepé plány vašej spoločnej budúcnosti. Spoločne potom v spálni zapracujete na tom, aby sa vyplnili. Konštalácia je priaznivá.

Škorpión

Je ešte vynaliezavejší než vy, čo vám úžasne imponuje. Preto spolu vediete ostré slovné súboje, ktoré vám dokážu poriadne nakopnúť adrenalín.

Strelec

Usporiada pre vás rýchlokurz erotiky, z ktorého si odnesiete veľa potrebných znalostí. Vzrušuje vás, aký je nevypočítateľný a vie zladiť váš spoločný orgazmus.

Kozorožec

Pripadá vám ako bytosť z inej planéty. Prečo úzkostlivo dodržuje pravidlá, keď sa při ich porušovaní dá užiť taká sranda? Musíte ho naučiť odviazať sa.

Vodnár

Beriete život s nadhľadom, doprajete si dostatok slobody, a až navzájom zoznámite svojich priateľov, stanete sa stredobodom obrovskej partie pohodových ľudí.

Ryby

Idete rýchlo na vec, zatiaľčo on si zakladá na milostných predohrách. Keď spolu vyskúšate pár erotických noviniek, radšej sa rozídete do iných spální.

NEZABUDNITE že VZŤAH ovplyvňuje aj čínske znamenie a ďalších cca 9 faktorov, ako je životné číslo, životný patron atď ...Pre lepšie posudenie si objednájte z našej ponuky HOROSKOP VZŤAHU