PARTNERSKÝ HOROSKOP- VÁHY

15.07.2010 12:52

Baran

Vtrhne vám do života ako nebezpečný uragán a naučí vás veľa nových vecí-hlavne v posteli. A na večierkoch ste obidvaja vždy stredom pozornosti.

Býk

Oddaný, láskavý a verný Býk je presne ten typ muža, akého potrebujete. Budete sa navzájom rozmaznávať, kupovať si darčeky a užívať si dlhé kúpele a masáže.

Blíženci

Je výbušný ako dynamit, má fajn nápady a vie byť ohromne vtipný –úplne rovnako ako vy. Sluší vám to spolu viac než Davidovi a Victorii Beckhamovým.

Rak

Vy by ste dokázala pariť každý druhý deň;jemu to bohato stačí raz za mesiac. Prezradíte si ale najväčšie intímnosti, zaflirtujete si a môžu sa z vás stať skvelí kamaráti.

Lev

Štve vás, ako sa naparuje a vyžaduje poctu, ale dajte mu šancu. Jasne, všetky vety naduto začína slovom,,ja´´, ale v posteli budemyslieť hlavne na vaše blaho.

Panna

Z diaľky vás túžobne pozoruje, ale hanbí sa urobiť prvý krok. Možno vám pripadá ako hanblivka, ale keď po ňom vyštartujete, prekvapivo rýchlo ožije.

Váhy

Ste taká šťastná, že sa občas musíte štipnúť aby ste sa uistila, že sa vám to nesníva. Máte spoločné záujmy, priateľov i rovnaký štýl milovania. Hurá!

Škorpión

Skvele sa doplňujete :vy máte nápady, on energiu. Najskôr sa budete láskou vznášať meter nad zemou, ale po prvej žiarlivostnej scéne dosť tvrdo spadnete späť na zem.

Strelec

Flámuje s vami do svitania, i keď musí do práce. Má uletené koníčky a brutálny zmysel pre humor, ale tiež zástup oddaných fanyniek, s ktorými neustále flirtuje.

 

Kozorožec

V posteli hovorí o šéfovi, klientoch, kurze eura a cenách benzínu. Bozkávajte ho, pokiaľ nepríde na iné myšlienky. Až sa uvoľní, vynesie vás do erotického raja.

Vodnár

Vzťah s výstredným človekom, ktorý rád sníva, je napínavý a plný zvratov čo vám vyhovuje. V posteli vystrájate ako mafia a nudu úspešne zaháňate na divokých večierkoch.

Ryby

V spálni vás nažhaví, ale mimo nej vám pripadá studený. Odmieta vám totiž skladať k nohám dôkazy lásky, po ktorých tak prahnete. Potrebujete otvorenejšieho muža.

NEZABUDNITE že VZŤAH ovplyvňuje aj čínske znamenie a ďalších cca 9 faktorov, ako je životné číslo, životný patron atď Pre lepšie posudenie si objednájte z našej ponuky HOROSKOP VZŤAHU