PARTNERSKÝ HOROSKOP- KOZOROŽEC

15.07.2010 13:02

Baran

Pod dekou vás vie rozpáliť, ale pri prvej hádke pocítite sklamanie. Potrebujete muža, ktorý vzťahové krízy rieši, miesto aby nahnevane mlátil pesťou do steny.

Býk

Správa sa, ako keby vaše šťastie bolo jediným zmyslom jeho života. Na rande chodí včas a s kyticou. Konečne ste našli chlapa, ktorý sa k láske stavia zodpovedne!

Blíženci

Stále kecá o nezmysloch a vaše jednoslovné odpovede ho privádzajú k šialenstvu. Vaše telá si skvele rozumejú, duše vôbec. Užite si, ale neviažte sa.

Rak

Správa sa k vám ako fanúšik k popovej hviezde. Dvíha vám sebavedomie. Nech si vymyslíte čokoľvek, podporuje vás. Len keby nebol taký precitlivený a zúfalo nesamostatný.

Lev

Vy mu lichotíte, on vás rozmaznáva. Páči sa mu, že má doma úspešnú a silnú ženu, zatiaľčo vám imponuje jeho dôstojnosť a sebavedomie. Dokážete spolu veľké veci!

Panna

Ideálna kombinácia! Obidvaja pôsobíte na prvý pohľad chladne, ale milujete sa žhavo, oddane a hlboko. A pri sexe vyvádzate tak divoko, že sa dom otriasa v základoch.

Váhy

Je taký nekľudný a aktívny, že s ním rýchlo stratíte trpezlivosť. Môžete spolu flirtovať, ale v posteli ani vo vzťahu zázraky nečakajte. Radšej sa poobzerajte inde.

Škorpión

Obidvaja ste introverti a pred večierkami dávate prednosť domácej pohode vo dvojici. Keď sa vám podarí skrotiť jeho prehnanú žiarlivosť, čaká vás celoživotné blaho.

Strelec

V spálni pripomína neriadenú strelu a má toľko energie, že by dokázal rozsvietiť celé mesto. Bude vám s ním dobre, kým ho neprichytíte v posteli s inou.

Kozorožec

Máte veľa spoločného –a v tom je práve problém. Obidvaja ste takí kľudní a konzervatívni, že si spolu veľa srandy neužijete. Odviažete sa jedine v posteli.

Vodnár

Optimistický a pohodový vás bude dráždiť a dobíjať, pokiaľ nevyleziete z ulity a nezačnete s ním(vedľa neho, pod ním, nad ním)divoko experimentovať.

Ryby

Za sex si zaslúži zlatú medailu, ale mimo spálňu vám pripadá lenivý. Má veľa plánov, ale miesto aby sa vrhol do ich realizácie, vymýšľa si priehľadné výhovorky.

NEZABUDNITE že VZŤAH ovplyvňuje aj čínske znamenie a ďalších cca 9 faktorov, ako je životné číslo, životný patron atď ...Pre lepšie posudenie si objednájte z našej ponuky HOROSKOP VZŤAHU