PARTNERSKÝ HOROSKOP-BYK

15.07.2010 11:47

Baran

Na večierku spolu vyvádzate a chechtáte sa ako dvaja blázni, ale vo vzťahu by vás smiech rýchlo prešiel. Nechajte si ho preto ako superkamaráta.

Býk

Úžasná romantika! Navzájom sa nežne hýčkate, a pokiaľ vám náhodou láska zaškrípe, vášnivo sa spolu uzmierite v posteli. S býkom ste proste ideálne spojená.

Blíženci

Myslíte si o ňom, že je detinský, on o vás, že ste veľmi usadlá. V spálni vám to skvele klape:vy máte výdrž, on dodáva neodolateľne zvodné nápady.

Rak

Najskôr ste sa doňho zamilovala na prvý pohľad. A imponuje vám, že vždy naozaj neomylne vytuší, na akú chlípnosť máte práve chuť. Do nej!

Lev

Berie sám seba príšerne vážne a neznáša, keď si z neho uťahujete. No akonáhle sa spolu zamknete v spálni, začnú lietať pierka a budete sa spolu krásne maznať.

Panna

Vytrvalo pátra po vašich erotogénnych zónach, kým ich neobjaví úplne všetky. A rovnako ako vy zbožňuje dlhé masáže a spoločný vírivý kúpeľ.

Váhy

Najradšej by preflámoval život, ale kôli vám občas prepne na domáci program. A vy zasa vďaka nemu objavíte kúzlo nočného života, odviazaných radovánok a sexu.

Škorpión

Žiarli aj na vašu matku a hnevá sa ak nie je po jeho. V posteli sa vám ale rád a ochotne podriadi. Beh na dlhé trati s ním aj tak radšej neplánujte.

Strelec

Na prvej schôdzke vám bude pripadať extravagantný, ale časom jeho výstrednostiam prídete na chuť. Obzvlášť výbušné eskapády však čakajte v jeho spálni.

Kozorožec

Vy rada rozhadzujete peniaze, on ich vie zarábať. Je naviac od prírody štedrý a nie je skúpy ani pri nadeľovaní uvzdychaných orgazmov. Myslí na vás-stále!

Vodnár

Vie vás milo prekvapiť a v spálni vymýšľa šialenstvá, z ktorých ste červená až za ušami. Skvelý parťák na sex. Pre dlhodobejší vzťah s ním ale nepočítajte.

Ryby

On rád sníva, vy ste zasa realistka. Neustále mu pripomínate, kedy treba zaplatiť nájom, on vám na oplátku plní priania skôr, ako ich stačíte vysloviť.

NEZABUDNITE že VZŤAH ovplyvňuje aj čínske znamenie a ďalších cca 9 faktorov, ako je životné číslo, životný patron atď Pre lepšie posudenie si objednájte v našej ponuke HOROSKOP VZŤAHU