PARTNERSKÝ HOROSKOP- BLÍŽENCI

15.07.2010 11:49

Baran

Chodíte spolu cvičiť, cestujete, vymetáte večierky. V posteli si dokážete navzájom rozšíriť obzory-on má rád drsnejšie praktiky, vás zasa viac baví maznanie. Tento ujde!

 

Býk

Boli by z vás výborní kamaráti, ale aj partnerstvo vám môže výjsť. Uctieva vás ako bohyňu, čo sa vám páči, rastie sebavedomie, ale nové podnety musíte vkladať vy.

Blíženci

Máte obidvaja husiu kožu zo záväzkov, ale spolu môžete vydržať kľudne celý život. Ste zhovorčiví a máte radi dobrodružstvo, takže nuda vám rozhodne nehrozí.

Rak

Správa sa k vám ako prváčik k učiteľke. Je desivo nesamostatný, ale v posteli napodiv nemá konkurenciu. Presne vie, kde a kedy sa vás má dotýkať. Rodinný typ.

Lev

Ukážte mu, čo sa vo vás skrýva! Je rovnako výstredný, originálny a sebavedomý ako vy, takže sa vás nebude snažiť krotiť-na večierkoch ani pri sexe. Obdivuje vás!

Panna

Ste temperamentná ako Španielka, on pripomína skôr chladného Fína. Možno vám pri rozhovore pripadá nudný, ale v posteli vás milo prekvapí. Má výdrž a ochotu.

Váhy

Obidvaja radi utrácate a zaujímate sa o módu. Gratulujeme, našli ste chlapa, ktorý s vami bude spokojne sliediť po butikoch! A dokážete spolu predebatovať celé noci.

Škorpión

Vadí mu, že chodíte z práce rovno na večierky a v reštaurácii cvične flirtujete s čašníkom. V posteli si s ním však budete pripadať ako Alenka v ríši divov.

Strelec

Neúnavný parič zajasá, že našiel ženu, ktorá dokáže držať krok s jeho zbesilým životným tempom. Flámujte spolu, a ak sa rozídete, zostaňte kamaráti.

Kozorožec

Úzkostlivo dodržuje pravidlá, ale vedľa vás sa uvoľní a je z neho zábavný partner a učenlivý milenec. Miluje vašu nápaditosť a odvďačí sa vernosťou.

Vodnár

V posteli je tak vynaliezavý, že z nej vôbec nebudete chcieť vstávať. Keď mu pri sexe prenecháte velenie, vynesie vás do neba. Lepšieho milenca nenájdete.

Ryby

Má rád kľud, ticho a súkromie, zatiaľ čo vy ste najšťastnejšia na plnom tanečnom parkete. Máte však spoločného koníčka :divoký sex. Občas ale nevie, čo chce.

NEZABUDNITE že VZŤAH ovplyvňuje aj čínske znamenie a ďalších cca 9 faktorov, ako je životné číslo, životný patron atď Pre lepšie posudenie si objednájte z našej ponuky HOROSKOP VZŤAHU