Partnerský horoskop a vernosť

15.05.2010 23:19

Vernosť podľa horoskopov

Podľa astrológa Milana Jurášeka má každé znamenie iný potenciál a vzťah k nevere.

Znamenia zemského živlu Býk, Panna a Kozorožec sú zo všetkých najvernejšie, najmä ak sa v zemskom živle nachádza aj Venuša. Býk si nepotrpí na zmeny, v jeho manželstve je vernosť trvalá a závislá, Panna zasa vyhľadáva vzťahy so seberovnými a pred uzavretím manželstva preverí partnera tvrdej skúške. Prevažne verný a zdržanlivý je v manželstve (najmä v mladšom veku) aj rozvážny Kozorožec.

 

Znamenia vzdušného živlu Blíženci, Váhy a Vodnár už také verné nie sú. V mladosti - do tridsiatky - by dostali z vernosti skôr horšiu známku, najmä Blíženci. Váhy potrebujú partnera viac a v manželstve sú obvykle vernejšie, najmä ak sa im ponechá dostatok priestoru na venovanie sa estetickým hodnotám. Vodnári sú spravidla vo všetkých oblastiach ľudských vzťahov dosť verní.

Nepokojné, impulzívne znamenia ohnivého živlu Baran, Lev a Strelec si tiež kvôli vernosti nedajú "ruku odtrhnúť", najmä v mladšom veku. Baran, to je taký rytier; pod vplyvom svojho patróna - Marsa naskočí na koňa a vyberie sa tam, kde ešte nebol, zlým svedomím či výčitkami sa obyčajne netrápi. Kráľovský Lev je síce obdarený ctižiadostivosťou a vznešenými úmyslami, málokedy sa mu ich však podarí, najmä ak stretne niekoho atraktívneho, aj naplniť. Družný, no po slobode túžiaci Strelec býva (hoci priateľov má vždy dosť) často osamelý, pretože sa nechce viazať.

Znamenia vodného živlu Rak, Škorpión a Ryby sú taká "tichá voda". Rak z nich býva najvernejší, je ostýchavý a bojí sa odmietnutia viac, ako všetky ostatné znamenia dokopy, taktiež urobí všetko pre to, aby udržal rodinu. Záhadné, dôverčivé Ryby sú väčšinou pravý opak a často naletia; iné zasa potrebujú pri sebe niekoho, kto by znášal ich rozmary, aj sexuálne. Hoci sa znamenie Škorpióna v tejto súvislosti často spomína, v podstate je v manželstve verný; najmä po tridsiatke. Predovšetkým vtedy, ak od počiatku existuje medzi partnermi dobrý telesný aj intelektuálny súlad; za takých podmienok však bude (okrem povrchných, "notorických" neverníkov) snáď verný každý.

 

Samozrejme nezabudnite na činské znamenie, ktoré pôsobí tiež . Vernejšie sú BYVOL, PES, KOZA, stred sú KOHUT, MAČKA, MYŠ  a najmenej sú DRAK, TIGER a PRASA . Takže si to skombinujte a mate dosť presný výsledok. Tiež nemožeme porovnať 3 ročný vzťah s 15 ročným...

viac na www.jurasek.sk