Liečenie chorôb v miestnosti svetla I.časť

02.09.2010 16:16

Príchod do miestnosti svetla  

zdroj:  www.humanitysteam.sk
Predstavujte si ako cestujete člnom smerom k Ostrovu regenerácie, vystupujete cestičkou obklopenou kvetmi a krásnou prírodou. Dostávate sa až na vrchol hory, kde vidíte Chrám liečenia. Dajte si sprchu svetla na chrámovom nádvorí. Pridávajte do nej jednotlivé farby ako kvapky tekutého svetla, najprv oranžovú, zlatú, žltú a ružovú. Potom použite odtiene zelenej, modrej a fialovej. Až sa budete cítiť ľahší a čistí, budete pripravení vstúpiť do Miestnosti svetla. Váš Solárny anjel vás tam očakáva.
Teraz si predstavte Miestnosť svetla a sústreďte sa na stretnutie s múdrosťou, ktorá vás očakáva. Vojdite do Miestnosti svetla a posaďte sa do jej stedu. Keď budete vchádzať, všimnite si, ako všetko vo vnútri žiari. Všetko v tejto miestnosti je jasne žiarivé, ale intenzita svetla je najvyššia na mieste, kde sa máte posadiť. Vaša stolička, nízky stolček pred vami a hladká podložka na poznámky, všetko žiari bielym svetlom. Rozhliadnite sa okolo a vstrebávajte do seba tento jas. Toto je živé svetlo, živúca inteligencia, ktorá vám ponúka nové poznanie a porozumenie. Niektorí ľudia objavili v miestnosti zrkadlo a keď doň pozreli, uvideli namiesto svojho tela jeho podstatu – svoje vnútorné ja.
Táto možnosť uvedomiť si svoju podstatu, skrytú za vonkajšou formou, je darom od vášho Solárneho anjela. V tejto miestnosti si môžete uvedomiť podstatu všetkého, na čo pomyslíte. Hľadajte upokojenie. A keď vaša myseľ prestane hovoriť a vaše emócie sa utíšia, začnite si predstavovať žiaru svojho Solárneho anjela. Vstrebávajte žiarivé svetlo, ktoré vám prináša, pociťujte svojim srdcom jeho prítomnosť a hlbokú lásku, ktorá vás obklopuje.
ZLATÝ TROJUHOLNÍK – MIESTNOSŤ SVETLA
Predstavte si, že sa nachádzate na nejakom ostrove regenerácie, ste na jeho vrchole v krásnej prírode. V predstave vidíte chrám liečenia a vstupujete do jednej z miestností. Je to miestnosť svetla.
Miestnosť svetla je naplnená žiariacim svetlom, ktoré vibruje životnú energiu. Je to miestnosť transformácie, kde sa budete otvárať väčšiemu množstvu energie, než ste si kedy dokázali predstaviť. Pocítite tu svoju dušu ako zdroj pravej inteligencie, múdrosti a lásky. V miestnosti svetla sa s vami spojí váš Solárny anjel (váš duchovný sprievodca) pomocou veľmi jemného svetla, nazývaného solárne svetlo, ktoré prichádza zo srdca slkna skôr než zo samotného fyzického slnka. Táto esencia slnečnej energie je priamo prítomná vo vnútri a okolo hmotného slnka.Lúče solárneho svetla, ktoré na vás svietia v Miestnosti svetla, sú zdrojom vašej pravej životnej energie. Môžete sa naučiť ako absorbovať časť mohutných liečivých energií solárneho svetla zo srdca slnka. Hoci tieto lúče nie sú ľahko viditeľné, môžete jasne zachytiť ich účinok ako mohutnú duchovnú enrgiu pre regeneráciu a omladzovanie.

 

Sila solárneho svetla
Solárne svetlo do tejto miestnosti prináša Solárny anjel zo samotného srdca Slnka. Jeho lúče so sebou nesú elementy nevyhnutné pre váš život. Sú to vlastne nepatrné, drobulinké živé bytosti, ktoré vás liečia. Odovzdávajú vám svoje svetlo a vrátia sa späť k svojmu zdroju, aby sa očistili a znova naplnili svetlom pred ďalším návratom. Keď na tomto mieste spolupracujete so Solárnym anjelom, buďte si vedomí prítomnosti týchto živých bytostí a otvorte sa im, aby vám mohli prinášať najjemnejšie kvality svetla.
Máte pritom možnosť napojiť sa na hlbokú múdrosť, ktorú solárne svetlo prináša, a čerpať z nej. Začnite tým, že si v tejto miestnosti predstavíte lúče svetla okolo hlavy. V tom okamžiku, keď Splárny anjel môže vstúpiť do vašej mysl a srdca, dôjde k presvetleniu. Môžete ho zažiť veľmi rýchlo, ak premýšľate o duchovných kvalitách, ako je ušľachtilosť, odvaha alebo múdrosť. Solárne svetlo je tiež silným omladzujúcim činiteom. Lieči vaše telo a navracia mu mladosť do tej miery, nakoľko môže vstúpiť do vášho tela. Rozvíja tiež vaše bunky, preniká do nich a odstraňuje z nich toxíny.
Regenerujúca energia je do vašich buniek priťahovaná vďaka spojeniu, ktoré si v Miestnosti vetla vybudujete so Solárnym anjelom a so svojou dušou. Touto svetelnou cestou začínate dostávať frekvencie solárneho svetla, ktoré budú po celé roky uzdravovať vaše telo a jeho bunky.
Vy sami máte vo svojom vnútri svoje malé slnko. Žiari kombinovaným svetlom zloženým zo svetla vašej mysle, emócií a tela. Ak spojíte svoje vnútorné slnko so solárnym svetlom, tieto dva svetelné zroje splynú a budú distribuovať svetlo celým vašim telom. K tomu, aby ste mohli prijímať solárne svetlo a oživiť svoje vnútorné slnko, je nutné sa pripraviť. Pri dýchaní si predstavujte, že priťahujete liečivé svetlo, ktoré prúdi do pľúc, do srdca a krvného obehu. Každé ráno sa pozrite, ako slnečné lúče ožiarujú Zem, a myslite na prítomnosť solárnych entit v týchto lúčoch, ktoré vám môžu pomôcť riešiť všetky zdravotné problémy tohto dňa. Vizualizujte si slnečné lúče, ktoré sa šíria bunkami vášho tela, posilňujú ich a dávajú im nový život. Živúca energia týchto lúčov posilňuje a rozvíja vaše telo. Vedome prehlbujte pocit vďačnosti vyvierajúcej z vášho srdca za pomoc, ktorej sa vám dostáva..
Liečenie solárnym svetlom
Teraz je čas pracovať so solárnym svetlom a Solárnym anjelom na liečení vášho tela. Myslite na tú časť vášho tela, ktorú chcete liečiť. Dýchajte tak ľahko a prirodzene, aby sa rozplynulo každé vaše napätie. Solárny anjel sa zameria na solárne svetlo, pritiahne k vám jeho lúče a zvýši vibrácie vášho tela a mysle. Predstavujte si, ako Solárny anjel priťahuje lúče solárneho svetla a prenáša ich k vám.
Solárne svetlo transformuje všetko, čoho sa dotkne. Dovolte mu, aby okol vás vytvorilo svetelnú hmlu, skrz ktorú môžu prechádzať iba najjemnejšie frekvencie. Váš Solárny anjel nasmeruje prúd solárneho svetla do tej časti tela, s ktorou práve pracujete. Počas niekoľkých minút nadychujte túto enrgiu a vstrebávajte ju do všetkých svojich buniek. Keď vám Solárny anjel prináša solárne svetlo, obklopuje vás láskou. Vaše liečenie práve začalo! Prbieha priamo v tomto okamžiku a presne tam, kde to potrebujete. Bude pokračovať stále, aj keď budete robiť niečo celkom iné. Poďakujte svojmu Solárnemu anjelovi za pomoc a otvorte sa každému liečeniu, ktoré vám bude poslané.
Teraz už ste pripravení stretnúť sa so svojou dušou a naučiť sa, ako s ňou a Solárnym anjelom vytvoriť posvätný trojuholník, ktorý sa stane vašim najúčinnejším liečebným postupom.
Stretnutie s vašou dušou
Vaša duša vás pozná lepšie ako ktokoľvek iný. Sleduje vaše zrodenie do tohto sveta. Pozoruje ako prechádzate detstvom a mladosťou, vidí vás dospievať. Existuje nezávisle na dráme vášho života – vždy pozorujúca, vždy mlčanlivá. Môžete toho tichého pozorovateľa cítiť v priestore medzi myšlienkami, tesne pred usnutím alebo vo chvíli, keď úspešne prekonávate nejú krízu.
Tento mlčanlivý pozorovateľ je v kontakte s Univerzálnou mysľou a so srdcom slnka. Nepatrí do hmotného sveta, ani sa s ním nestotožňuje ako vy, ale napriektomu je stále s vami. Nenáleží vám a predsa nesiete v centre svojej bytosti jeho energiu, ktorá vás vedie. Sleduje, ako rozvíjate svoje vyššie vedomie a približujete sa ku svojej vyššej mysli. Je si vedomý vášho zápasu i vašich extáz, keď prechádzate všetkými svojimi životnými zážitkami.
Tento tichý svedok sa pred vami neskrýva. Je zodpovedný za vašu schopnosť myslenia, tvoriacej možnosti i za vaše žitie vo fyzickom tele. Nikdy nie je smutný, rozhnevaný, ani nestráca odvahu. Netrpí bolesťami a nepozná pocity straty.

Všetky vaše životné skúsenosti prebiehajú tak, že zatiaľ čo vaša osobnosť ich prežíva, vaša duša sa na vás díva a riadi vás.
Vaša duša si praje, aby svoju lásku a nesmierne porozumenie mohla vyjadriť skrze vás. Odpovie vám, keď pootočíte oči smerom nahor a budete ju očakávať. Keď sa vás dotkne, vaše srdce sa naplní láskou. Vaša duša vás zaplaví svetlom a energiou.
Láska a porozumenie vašej duše
Vaša duša je napojená na dušu ľudstva. Medituje spoločne s kozmickými bytosťami, ktoré existujú na úrovniach ešte vyšších, než sú ich vlastné. Je zameraná na vesmírny plán pomoci ľudstvu, aby sa ďalej vyvíjalo a mohlo žiť v mieri a láske. Ak ste spojení so svojou dušou, neodovzdáva vám len liečivú energiu, ale postupne vám odhaľuje niečo z týchto plánov. Láska a inteligencia vašej duše je hodná vašej najhlbšej úcty. Len ona pozná váš najvyšší osud a tesne spolupracuje so Solárnym anjelom, aby vám spoločne pomohli naplniť toto preurčenie. Akonáhle raz pochopíte, že ste vlastne predlžením svojej duše, budete vo svojom vnútri vedieť, že nikdy nie ste sami a že vaša duša má prostriedky, ako vám priniesť do života všetko, čo je treba.

Váš Solárny anjel vám pomôže budovať spojujúci most svetla k vašej duši a poskytne vám potrebný materiál. Ako si vybudovať toto napojenie na svoju dušu a ako vnášať jej žiarivé kvality do svojho života, sa môžete naučiť v knihe Most svetla (HJ Kramer, 1993). Táto kniha vám pomôže vybudovať svetelný most a pritiahnuť do svojho života mnoho bohatých kvalít duše, ako je radosť, odvaha, láska a pravda.
Vaša duša vždy reaguje, keď budujete most svetla, ktorý vás s ňou spája. Tento most môžete vystavať iba vy sami. Budujete ho splietaním zväzku lúčov od svojho srdca až ku svojej duši. Keď bude váš most hotový, vaša duša sa stane najbližším spoločníkom, akého ste kedy mali. Tento zväzok hlbokého priateľstva odstráni pocit osamelosti a izolácie, ktorý cítia mnohé vyvinuté duše. Spojenie s vašou dušou posilní vašu vôľu po plnom živote. Vaša duša bude odovzdávať svoje vibrácie vášmu telu a mysli. Aby ste toto spojenie dokázali vybudovať, bude vaša duša zostupovať dole k vám a vy sa budete pohybovať smerom nahor za ňou. Spojíte sa s ňou, ak vystaviate svoju časť svetelného mosta.
Účinky vášho spojenia s dušou
Vibrácie vašej duše sú tak vysoké a čisté, že liečia na úrovni príčin. Pracujú s vašim éterickým telom, ktoré tvorí základ každého nervu vášho fyzického tela. Keď je koreň problému uvolnený a prejasnený, choroba sa znova nevráti. Vibrácie vášho tela spôsobia, že ocohrenie zmizne.
Ak ste v kontakte so svojou dušou, dokážete pochopiť, ktoré veci ste v minulosti nemali robiť, a ktoré ste naopak neurobili, hoci by ste si to dnes priali. Keď sa vám to stane, môžete byť sklamamí svojou minulosťou, včítane toho, ako často ste zanedbávali prirodzené potreby svojho tela. Možno ste zjedli čokoľvek, čo bolo po ruke, vypili všetko, čo pili ostatní okolo vás, brali ste drogy alebo ste žili štýlom, ktorý vaše telo preťažoval. Hoci už obviňujete seba alebo niekoho iného, vedzte, že ohliadať sa späť nie je vašej duši vlastné. Duša hľadí iba do vašej budúcnosti, aby videla ako jej môžete pomáhať v jej dlhodobom pláne evolúcie.
Vhľady vašej duše môžu byť veľmi krátke, ale na ich dlžke nezáleží. Každý, i sebemenší záblesk kontaktu si zaznamenajte do svojho denníka. Inšpirácia, nápady a entuziazmus, ktoré k vám prichádzajú od vašej duše, budú stále pribúdať, pokiaľ si nájdete čas, aby ste im porozumeli. Popisom okamžikov, v ktorých ste cítili spojenie so svojou dušou, zvyšujete svoju schopnosť získavať hlbšie liečenie a prhlbujete túto väzbu.
Čo vám vaša duša odhaľuje
Svetlo vašej duše dokáže odhaliť vaše slabé miesta, ktoré boli doteraz ukryté pred vyšším svetlom. Môžu sa tak prejaviť niektoré fyzické ťažkosti z minulých rokov, zvlášť pokiaľ boli pôvodne potlačené antibiotikami alebo inými liekmi. Ak sa objavia tieto príznaky v dobe čistenia, trvajú obvykle len krátko, často len deň alebo hodinu. Môžete si pomôcť tým, že ich vytiahnete zo svojho energetického poľa svojimi prstami a odhodíte ich preč. Práve poznanie toho, čo sa deje, vás môže udržať pokojných a sústredených. Jeden muž sa stiahol do súkromia a veľa hodín denne po celý týždeň meditoval. Nasledujúci deň mal pocit, že „chytil“ virózu. Rozhodol sa preto, že všetko svetlo použije k tomu, aby sa uvolnili toxíny, ktoré boli po celé roky uložené v jeho bunkách. Pil len čistú vodu, robil pomalé prechádzky a rozhodol sa veriť, že tieto príznaky sú znamením očisty jeho tela.

Dovolil týmto hrubým substanciám, aby sa bez obáv a odporu uvolnili z tela. O niekoľko hodín sa znova cítil čistý a zdravý. Môžete to skúsiť tiež, ak cítite že by ste sa mali očistiť. Toto dočasné navracanie starých ťažkostí sa nedeje každému. Reakcia vášho tela na tak veľké množstvo svetla čiastočne závisí na tom, do akej miery už je prečistené. Väčšinou sa po každom kontakte so svojou dušou budete cítiť radostnejšie, čistí a naplnení energiou.
Ako poznáte kontakt so svojou dušou
Už pri vašom narodení je vo vašom energetickom poli zachytený malý fragment vašej duše. Jeden zväzok lúčov tohto svetla je ukotvený blízko vášho srdca a ďalší blízko hlavy. Hlboká láska a porozumenie vašej duše sú umiestnené vo vyšších frekvenciách solárneho svetla. Sú tu preto, aby vaše telo a život mohli byť transformované.
Možno sa stretnete so svojou dušou ľahko alebo budete prekvapení a nedôverčiví, keď dôjde ku kontaktu. Niektorí ľudia majú dramatické dojmy, zatiaľ čo iní nie. Mnohí ľudia zaznamenávajú nové myšlienky a nápady, prichádzajúce skôr v hodinách nasledujúcich po stretnutí s dušou, než počas vlastnej meditácie. Každá skúsenosť je úplne individuálna. Niektorí počujú veľmi krátky, čistý a vysoký tón v jednom uchu. Iní počujú hlas svojej duše. Jeden veľmi dobrý psychológ sa dlho pokúšal spojiť so svojou dušou, bez toho, aby bol presvedčený, že sa mu to podarilo. Rozhodol sa, že jeho intelekt zrejme blokuje hlas jeho duše. Jedného rána, keď mal kontakt znova na dosah, jasne počul tichý hlas z vlastného vnútra, ktorý hovoril: „Som bližšie, než si myslíš“. Tento hlas bol tak jasný a neklamný, že pochopil, že to musí byť hlas jeho duše.

Matka piatich detí mala podobný zážitok. Budovala most svetla noc co noc, keď už jej deti spali, ale nebola si istá, či skutočne dosahuje spojenie. Nakoniec sa spýtala: „Si tu?“ Odpoveď akoby prišla z vnútra jej srdca: „Som tu.“ Stalo sa to tak rýchlo a nečakane, že pochopila, že to musí byť pravda. V oboch prípadoch sa kontakt s dušou stal významným krokom na ceste k liečeniu a duchovnému povzbudeniu.
Ku spojeniu so svojou dušou nepotrebujete počuť jej hlas.

Vaša duša lieči bez slov. Samotná jej prítomnosť je tým, čo vás lieči. Niektorí ľudia prežívajú pri kontakte pocit hlbokého pokoja prestupujúceho celým telom, zatiaľ čo iní cítia podráždenie v oblasti hlavy alebo srdca. Niektorí vidia alebo cítia svetlo svojej duše, iní prežívajú radosť. Každá radosť urýchľuje liečenie, pretože je vašej duši vlastná. Niekedy sa počas kontaktu s dušou v mysli objavia určité predstavy. Jedna žena popisovala, že videla svoju vlastnú maličkú postavičku, ktorá sedela v pozícii lotosu a rýchle stúpala na stlpe zlatého svetla, ktorý sa tiahol, kam až mohla dohliadnuť. Zdalo sa jej, že jej duša existuje na mnohých dimenziách pozdlž tohto stlpu svetla. Mnohí ľudia zistili, že pri každodennom stretávaní sa so svojou dušou dokázali po určitej dobe preklenúť vzdialenosť k tomuto posvätnému miestu takmer okamžite, keď zatvorili oči.
V tomto okamžiku ste pripravení na stretnutie a spoluprácu so svojou dušou. Keď budete čítať a vykonávať nasledujúce kroky, budete si vytvárať schopnosť spojiť sa s energiou svojej duše a získať jej liečivú energiu.

pokračovanie...