Čo nas čaká najbližšie roky alebo 21 storočie z pohľadu numerológie

18.08.2010 14:45

Podľa numerológie je 21 storočie osudové a tiež v tarote je to karta svet, čiže bude to storočie prerodu a osudových zmien, čo už začalo. V roku 2007 začala celosvetová finančná a hospodárska kríza, ktorá bude zrejme ešte dlho a zosilnie pravdepodobne v ďalších rokoch. Keď to porovnáme s osudovým rokom u človeka na jeho začiatku sa veľa veci rúca, človek musi začinať odznovu, ťažkosti a problémy ho na druhej strane približia ( nie každého ) aj k duchovnej sfére, zamyšľa sa nad svojím životom . Z numerologického hľadiska budú kľučové a asi aj veľmi ťažké roky 20072013 , 2016, 2021 a 2029  ( čiže veľká zmena ) a 16 je v tarote zrutená veža, takže čakajú nás rušné roky. 

 

Rok 2021 je zlomový a bude zrejme bohatý na údalosti. 

Na druhej strane rúca sa len to čo je choré a zle postavené. Aj keď v technike sme vysoko pokročili a scifi sny sa stali skutočnosťou, lietame ku hviezdam, vychutnávame prenos hlasu cez mobily, obrazu cez satelity, 3d technika bude čoskoro v obyvačke, no moralne vladne klamstvo, násilie, zlodejstvo a vulgarizmus. Čo je teraz markantne vidno aj na Slovensku, predstavitelia moci politici, policia a sudy sú z morálneho hľadiska v ,,hroznom,, stave, finančné ,,mocnosti,, (inštitucie ) tiež .

USA ako ekonomická a mocenská špička pod zastierkou boja proti terorizmu a finančnej kríze začali oveľa tvrdšie dominovať a obmedzujú ekonomickú a občiansku slobodu na minimum...Vyznieva tento článok zrejme skôr negatívne, no sám budem rad ak sa tieto hrozby nenaplnia a ľudstvo sa zmení k lepšiemu postupne...

 

Odporučanie pre ´dalšie roky 

Buďte viac opatrní a myslite okrem zdravia aj na finančné rezervy a vťahy s blizkými.

 

Jozef