Ako výbrať meno pre dieťa ?

09.09.2011 13:06

Keď manželia alebo partneri čakajú dieťa je to príjemné obdobie a väčšinou sa tešia  či je to ich  prvé alebo tretie. Okrem iných radosti a starosti mu chystajú, postieľku, kočiar, vaničku na kumpanie a iné materiálně věci. Popri tom  výberajú aj meno pre dieťa. Podľa susedov, podľa, spolužiakov alebo len tak z kalendára ?
           Meno je po dátume narodenia, druhá najpodstatnejšia vec z hľadiska osudu,  no na rozdiel od dátumu narodenia tu máme veľký výber z viac ako 100 pre chlapca aj dievča. Už 10 rokov pozerám u ľudí ich krstné mena a ich  význam podľa  numerológie a som prekvapený ako meno  prezrádza povahu,  vlastnosti, krásu aj osud.
Poviete si  ak to je osud tak je to  dané a načo sa tým budem zaoberať ? Práve preto je meno možnosť ako rodičia deťom môžu osud vylepšiť alebo zhoršiť. Dlhé roky sa u nás zaužívala tradícia dedenia mena po rodičovi či babke, dnes už to neplatí, tak to urobme  po novom, veď napríklad v Číne rodičia meno vyberajú niekoľko mesiacov dopredu a je to pre nich veľmi dôležitá vec.
Aj u nás mali niekedy páni, grófovia  a baróni iné krstné mena ako bežný  ľudia,  ich syn sa väčšinou nevolal Janko  a dcéra Marienka. Samozrejme, že väčší vplyv ma priezvisko, ktoré okrem žien pred vydajom tiež nemôžeme ovplyvniť tak vyberme si to čo môžeme a to je
                            Krstné meno

Numerolog Vám meno neurčí, len Vám poradi z Vaších návrhov, ktoré meno pre dieťa je najvhodnejšie.
 Ako si ho vybrať, je na to presný výpočet kde sa počítajú   písmena  mena s priezviskom a kreslí sa  numerológický vývoj osudu.

chcem vedieť viac